home > Noty a školy > Vydavatelství Heinrichshofens Verlag

Vydavatelství Heinrichshofens Verlag

26.2.2016

Heinrichshofens Verlag patří k tradičním hudebním vydavatelstvím v německy mluvící oblasti. Od roku 1797 je Heinrichshofen synonymem „dobrých hudebnin''. Základní kompetence vydavatelství je výroba a zveřejnění vysoce kvalitních hudebnin. Vynikající čitelnost a hratelnost hrají důležitou roli.  

Vydavatelství Heinrichshofens Verlag

Noty pro téměř všechny nástroje a soubory

Základem Heinrichshofens Verlag a Noetzel edice je instrumentální hudba. Heinrichshofens Verlag a Noetzel Edition vydávají noty pro téměř všechny nástroje a soubory – od vážné hudby renesance až po moderní a sofistikovanou zábavnou hudbu. Pro všechny typy fléten existuje velký výběr notových zápisů ve všech stylech. Mezi další vyhledávaný sortiment tohoto vydavatelství patří podklady pro klavír a kytaru.

Prioritou Heinrichshofens Verlag je zajistit vysokou kvalitu a neustálé zlepšování. Jako tradiční vydavatel má více než 200 let starou historii. Být inovativní a hledat nové cesty je každodenní součástí Heinrichshofens Verlag. Zvláštní nabídkou Heinrichshofens Verlag je vydávání instrumentálních metod a hudby pro děti i dospělé.

Noetzel Edition

Noetzel Edition byla založena v roce 1964 a doplňuje publikační činnosti vydavatelství Heinrichshofen. Noetzel Edition se především podílí na výrobě různorodé hudby od klasiky až po současnou instrumentální hudbu. Název Noetzel Edition sahá až k Ottu Heinrichu Noetzeovil, přímému potomku zakladatele Williamu Heinrichshofenovi.

Kategorie
Kategorie
7