home > Aktuálně > Česká flétnová asociace

Česká flétnová asociace

17.9.2018

Česká flétnová asociace, z. s. je první a jediná organizace, která sdružuje všechny zájemce o příčnou flétnu v České republice. O hudební nástroj, který u nás má bohatou tradici. 

Česká flétnová asociace

Česká flétnová asociace chce v této dobré tradici pokračovat, proto byla založena flétnová asociace a pomoci všem příznivcům příčné flétny najít si v této organizaci své místo. A v tom je poslání flétnové asociace: umožnit všem, kteří o to stojí, dostupnost informací o všem, co s tímto nástrojem souvisí. Jaké výhody přinese členství v asociaci? Předně lepší informovanost o všem, co s příčnou flétnou souvisí. Od možnosti inzerovat prodej či koupi fléten a not, přes dění v jednotlivých regionech, informace o soutěžích či kurzech, představování osobností spojených s příčnou flétnou u nás atd. Na všechny akce, které bude naše asociace pořádat, budou mít členové výrazné slevy. ČFA  chce oslovit různé orchestry a domluvit slevy na koncerty, kde budou vystupovat např. význační flétnisté. Bude představovat výrazné pedagogické osobnosti i mladé flétnové talenty.

Od 1. 11. 2018 se bude možné registrovat v ČFA. Do té doby budou stánky asociace přístupné všem návštěvníkům. Po 1. 11. 2018 se tento web stane členským, což znamená, že kompletní obsah uvidí pouze zaregistrovaní členové ČFA, kteří zaplatí členský poplatek.

Kategorie
Kategorie
7