home > Aktuálně > Bystřická letní flétna 2019

Bystřická letní flétna 2019

4.9.2019
Již popáté jsem se svými malými flétnistkami vyrazila v srpnu na týden plný hudby, radosti a přátelství do Bystřice pod Hostýnem, kde skvělá paní ředitelka Pavla Caletková se svou zástupkyní Alenou pořádaly 11.ročník flétnových kurzů.
 
 
Bystřická letní flétna 2019

Třídy příčných fléten vedla paní prof. Ivica Gabrišová a pan prof. Jiří Bystroň. Nemohu nevzpomenout našeho výborného korepetitora Adama Faranu. Každý z lektorů měl na starost cca deset žáků, já sama jsem přijela se sedmi flétnistkami ve věku 8 až 13 let. Každý žák měl za týden s lektorem tři lekce, podařilo se natrénovat i humornou společnou skladbu. Opět jsme si užili zajímavé výtvarné dílny, novinkou bylo velmi veselé grilování.

Každý večer se konal koncert, nejprve jsme si užili v místním nádherném zámku skvělé koncerty našich lektorů, poslední večery patřily koncertům žákovským, kde děti přesvědčivě dokázaly, že hru na flétnu milují a umí hrát.

Na těchto kurzech je nejlepší nejen to, že děti ve volném čase chtějí hrát, ale hlavně milá velmi kamarádská atmosféra lidí, kteří se mají rádi a vracejí se rok od roku a těší se na sebe. Takže zase za rok!!!!!

Děkujeme Janě Saláškové i panu Víchovi za to, že s námi byli, ostatním rodičům za podporu.

Lada Štěpánková Polcarová

Kategorie
Kategorie
7