home > Aktuálně > ART KEMP

ART KEMP

20.8.2021

Příměstský umělecký tábor ZUŠ Vysoké Mýto se konal v týdnu od 19. do 23.7.2021. My učitelé ZuŠ Vysoké Mýto v čele s naší paní ředitelkou Ivou Vrátilovou (která měla ten hlavní nápad) jsme pozvali do prázdninových prostor naší školy na příměstský umělecký tábor 60 malých umělců, našich žáků, ve věku 6 až 15 let.

ART KEMP

Příměstský umělecký tábor se konal poprvé

Akce ART KEMP v podobě příměstského uměleckého tábora se konala úplně poprvé s myšlenkou propojení dětí všemi obory ZUŠ. Protože on-line výuka nás ochudila o osobní setkávání, chtěli jsme si s dětmi vše vynahradit.

Více o zobcových flétnách

Děti jsme rozdělili do čtyř týmů a připravili jsme pro ně pestré tříhodinové bloky umění. Orchestr, tanec, výtvarka, dramaťák, sbor, spousta hudebních nástrojů, šipkovaná, návštěva galerie - to vše jsme si s dětmi užili naplno.

Chci do e-shopu


ZUŠ Vysoké Mýto se už těší na příští ročník

Naši žáci byli úžasní, každý večer doma rodičům s nadšením vyprávěli, co vše zažili a těšili se na další zážitky a kamarády. Přestože jsme s kolegy nikdy takovou akci nepořádali, zvládli jsme to se ctí. Závěrečné opékání buřtů u školy bylo skvělou tečkou za krásným uměleckým týdnem a děti se prý těší na další ročník. A my učitelé ze ZUŠ Vysoké Mýto, až si odpočineme, taky!!!

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Kategorie
Kategorie
7