home > Nástroje > Zobcové flétny Conrad Mollenhauer

Zobcové flétny Conrad Mollenhauer

17.2.2016

Conrad Mollenhauer, známý výrobce zobcových fléten, tradičně představuje v České republice celý široký sortiment nástrojů od studentských plastových fléten po špičkové barokní a renesanční repliky nástrojů nejvyšší kategorie. Zobcové flétny Conrad Mollenhauer jsou vhodné pro začátečníky i profesionály.

Zobcové flétny Conrad Mollenhauer

Conrad Mollenhauer pro začátečníky i profesionály

Nástroje všech skupin vynikají výtečnými zvukovými vlastnostmi a lze je bez výjimky doporučit jak začátečníkům a dětem (plastové SWING, kombinované PRIMA s plastovou hlavicí a hruškovým korpusem), tak vážným a náročným uživatelům (CANTA) i profesionálům (moderní barokní nástroje DENNER v široké škále materiálů s charakteristickými tónovými vlastnostmi).

Renesanční, barokní a snové flétny

Renesanční repliky KYNSEKER můžeme vřele doporučit všem zájemcům o autenticitu zvuku staré renesanční hudby. S výjimkou renesančních nástrojů jsou uvedeny pouze nástroje s barokním prstokladem a s dvojdírkou (na vyžádání lze objednat flétny s prstokladem německým či anglickým s jednodírkou). Novinkou výrobce jsou „snové“ flétny (Dreamflute), přinášející díky své stavbě výjimečné zvukové vlastnosti kombinují prvky stavby renesanční a ranně barokní stavby těchto nástrojů (van Eyk).

Celá nabídka Mollenhauer

Nabídka výrobce Conrad Mollenhauer je opravdu široká a rádi vám pomůžeme s výběrem. Neváhejte nás kontaktovat.

 

 

Kategorie
Kategorie
7